Corporate Identity

Een company video straat de waarde en de identiteit van een bedrijf uit. Kijk vanuit het standpunt van je publiek. En dat helpen we graag mee bepalen. Creatief en gedurfd. Soms ook door rust toe te laten.

Employer Branding

Vacatures die niet ingevuld geraken… Voor heel wat bedrijven is het een serieuze zo-ektocht. Dan biedt video de redding! Voor jou bedrijf vertalen we de bedrijfsidentiteit in een opmerkelijke video, die wél aansluit bij jullie bedrijfswaarden

Social Media Campagnes

Als social media jouw kanaal is, helpen we die nuttig in te vulling met video en content die er écht toe doet. “Ik wil wel op Facebook, maar wat moet ik vertellen. ” Euh … Laat ons even op je bedrijf los!

Product Video

Productvideo’s moeten vooral duidelijk, informatief én catchy zijn. Net als we een elastiekje als luxeproduct zien, dank je vast. Ook dàt kan.

Aftermovies

Anno 2020 was het aantal live-events een unicum. Dus onze aftermovies dateren van ruim enkele maanden geleden. Toch is het voor organisatoren heel fijn om binnen de 24 uur na een geslaagd event, een blijvende herinnering mee te geven. Of noem het, de beste manier om een mogelijke kater te verwerken.

Testimonials

De kracht van woorden is onevenaarbaar. En mondaan-mond-reclame nog steeds de beste manier om in de kijker te lopen. Help je toekomstige klanten een handje! En laat je huidige klanten getuigen over de geslaagde samenwerkingen. Dat deden wij ook

Geef je film de uitstraling die het verdient
en zet je boodschap in de bloemetjes. Contact

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this